agis έγραψε:
Για διανομή επιλέξτε το Issabel (
https://www.issabel.org/)
Ο ΟΤΕ μάλλον δεν θα σας δώσει τα credentials για να συνδεθείτε στον SIP server του. Μπορείτε είτε να ζητήσετε να σας δώσει router με θύρα ISDN είτε να πάρετε αυτούς που δίνει με δύο αναλογικές συνδέσεις και να αντικαταστήσετε την μάρτα ISDN BRI με αναλογική κάρτα
Έβαλα το Issabel, και το έστησα από την αρχή, όλα καλά. Από τον ΟΤΕ πήρα το oxygen που έχει BRI θύρα όπου συνέδεσα το innovi box μου και έχει και 2 phone θύρες στις οποίες συνέδεσα fax και συναγερμό. Δεν πήρα κωδικούς, το δουλεύω όπως πριν.
Έχω μια ερώτηση ωστόσω:
Θέλω στο phone2 να χτυπάει ΜΟΝΟ ο αριθμός του fax (πρώην msn). Από τον ΟΤΕ μου είπαν οτι το ρύθμισαν αλλά όταν καλεί κάποιος σ' αυτό τον αριθμό, απαντάει πάντα το pbx. Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω στο issabel για να ΜΗΝ κάνει τίποτα όταν έρχεται εισερχόμενη κλήση σ' αυτό τον αριθμό; (ελπίζοντας έτσι οτι θα απαντήσει το fax). Όταν απλά σβήσω το any DID/any CID incoming route, απαντάει και πάλι λέγοντας, οτι δεν ξέρει τι να κάνει μ' αυτό τον αριθμό.
Από τον ΟΤΕ επιμένουν, οτι η οποιαδήποτε ρύθμιση στο router έχει γίνει από την μεριά τους. Θέλει απλώς ρύθμιση και το τηλεφωνικό κέντρο. Απ' ότι κατάλαβα βέβαια, δεν είναι δυνατό να ΜΗΝ χτυπάει και η BRI θύρα. Αλλιώς, αν ήταν η κλήση να πηγαίνει ΜΟΝΟ στην phone2, δεν θα υπήρχε κανένα ζήτημα με το issabel.